image
16. april 2024 kl. 21:18

Sted: Ballerup
Resultat: BSF 2 - 4 Nykøbing FC

Nykøbing FC Kvinder tog en flot sejr mod BSF under udfordrende vejrforhold i Ballerup. En kraftig blæst prægede spillet, men NFC's kvinder viste stor tilpasningsevne og teknisk kunnen.

Kampen åbnede med en uheldig start for NFC, da BSF tog en tidlig føring efter kun to minutter, hvor en blæst-påvirket bold overrumplede målvogter Laura Frederiksen og endte i målet. På trods af modvinden bevarede NFC-spillerne roen og spillede disciplineret pasningsspil langs jorden.

Modstanderne fra BSF blev mødt med et revitaliseret Nykøbing-hold i anden halvleg, nu med vinden i ryggen. Emma-Sofie Riis-Rasmussen udlignede fortjent for NFC i det 51. minut med et skud fra kanten af feltet, og kun to minutter senere forvandlede Freja Jensen en dybdeaflevering fra Riis-Rasmussen til en føring på 2-1, da hun med en koldblodig dribling satte BSF's målvogter ud af spillet og trillede bolden i nettet.

Emma-Sofie var ikke færdig der; hun bankede endnu et skud ind i det 84. minut og bragte NFC foran 3-1. BSF reducerede spændingen med et mål fra straffespark i det 88. minut, men NFC's offensiv var ikke til at stoppe. I kampens døende minutter slog Emma-Sofie Riis-Rasmussen til igen og sikrede sin hat-trick og Nykøbings sejr på 4-2 med et flot soloangreb.

Kampens topspiller var uden tvivl Emma-Sofie Riis-Rasmussen med tre mål og en assist, men også Laura Christoffersen fortjener anerkendelse for hendes defensive stabilitet og evne til at vinde vigtige dueller i NFC's bagkæde.

Med denne sejr viser Nykøbing FC Kvinder styrke og sammenhold, selv under de mest prøvende forhold, og cementerer deres position som en kraft at regne med i Sjællandsserien.