Herre LF-serie vandt over Døllefjelde

18. juni 2024 kl. 15:53

Herre LF-serien tog imod Døllefjelde på hjemmebane og sikrede sig en imponerende 6-2 sejr.

Første halvleg var præget af nervøsitet fra vores side, men vi udlignede hurtigt begge gange, hvor Døllefjelde kom foran. Emil Berner sørgede for den første udligning, mens Rune Fjeldsøe sikrede en 2-2 stilling før pausen.

I anden halvleg kom vi ud med bedre kontrol over presset og boldomgangen. Dette resulterede i en række flotte mål, hvor vores tre forreste spillere var i topform. Emil Berner bragte os foran med 3-2, og Rune Fjeldsøe øgede til 4-2 kort efter. Benjamin Qazo gjorde det til 5-2, inden Rune Fjeldsøe fuldendte sit hattrick og lukkede kampen med 6-2.

Vores offensive trio scorede alle seks mål og assisterede hinanden, hvilket viser deres fremragende samarbejde. Forsvaret stod solidt, og midtbanen bandt holdet flot sammen, hvilket gjorde os i stand til at dominere kampen i anden halvleg.

Med denne flotte sejr sikrede vi os fortjent oprykning til Sjællandsserien sammen med rækkens vindere fra LUIF. Vi ser frem til sæsonens sidste kamp på hjemmebane mod NFB, hvor vi vil afslutte på bedste vis.