NFC Herre Sjællandsserie sejrede over B. Frem Sakskøbing

Sted: JP Air Tech Arena
Dato: 13. april 2024
Kampresultat: Nykøbing FC 2 - 0 B. Frem Sakskøbing
Målscorere: Oliver Baltser (48'), Anton Hansen (59')

I en kamp, der viste to meget forskellige halvlege, lykkedes det Nykøbing FC's Sjællandsseriehold at forsvare deres førerposition i ligaen med en solid 2-0 sejr over B. Frem Sakskøbing.

Første halvleg bød på vanskeligheder for NFC, hvor holdets præstation langt fra nåede sæsonens tidligere højder. Takket være en stærk indsats fra målmand Jeppe Rasmussen, der reddede et straffespark samt yderligere to skarpe forsøg fra B. Frem, formåede Nykøbing at holde stand og gik til pause uden at indkassere mål, på trods af en presset defensiv linje.

Efter en tydeligvis effektiv pauseopsang kom Nykøbing FC ud til anden halvleg som et forvandlet hold. Oliver Baltser åbnede scoringen kort efter pausen ved at udnytte en stor fejl i Sakskøbings forsvar, og med et køligt afsluttet mål bragte han NFC foran. Anton Hansen fulgte op med et spektakulært langskudsmål ti minutter senere, hvilket cementerede NFC's dominans i anden halvleg.

NFC's kontrol over spillet fortsatte resten af kampen, og holdet var flere gange tæt på at udvide føringen. B. Frem Sakskøbing, derimod, fandt aldrig tilbage i kampen efter de to hurtige mål.

En særlig anerkendelse skal gives til Jeppe Rasmussen, hvis afgørende redninger i første halvleg holdt NFC inde i kampen, indtil resten af holdet fandt fodfæste. Hans præstation var afgørende for, at Nykøbing kunne gå fra banen med alle tre point og en ren måltavle.

Med denne sejr bekræfter Nykøbing FC deres position i toppen af Sjællandsserien og viser mental styrke ved at vende en truende situation til en komfortabel sejr. Holdets næste opgave bliver mod VIF på hjemmebane, hvor de ser til at fortsætte deres gode form.