Nykøbing FC Herre LF-serie sikrer komfortabel sejr over Systofte

29. april 2024 kl. 12:03

Onsdag den 25. april 2024 viste Nykøbing FC's herrer i LF-serien fin form ved at besejre Systofte med en solid 4-0 sejr på hjemmebane. Spillet var præget af vores evne til at skabe og dominere kampen fra starten, som forventet mod et Systofte-hold, der primært fokuserede på defensivt spil og kontramuligheder.

Nykøbing FC tog hurtigt kontrollen og satte tempoet højt fra kampens start. Tristan Ibsen åbnede scoringen allerede i det 7. minut ved at udnytte en returbold, og kort efter fordoblede Markus Midtgaard føringen med en skarp afslutning, efter at have modtaget en præcis aflevering fra Rune, der splittede Systoftes forsvar. Selvom spillet gik lidt i stå efterfølgende, lykkedes det for Rune Fjeldsøe at bringe scoren op på 3-0 lige før halvlegen, takket være et flot indlæg fra Marvin på højre fløj.

Anden halvleg så en mere balanceret indsats fra Systofte, som formåede at komme mere med i spillet, men Nykøbing holdt stand uden at tillade mål. Emil Berner satte det sidste præg på kampen med et spektakulært mål i det 90. minut, hvor han hamrede bolden ind fra kanten af feltet.

Louis Fugl fortjener særlig omtale for en stærk defensiv indsats, hvor han vandt næsten alle sine dueller. Marvin leverede også en fremragende præstation, hvor han både bidrog defensivt og var en nøglespiller i Nykøbings offensiv.

Med otte point i de seneste fire kampe og tre clean sheets i træk samt en målscore på 11-3, er der stor tilfredshed i lejren. Holdets præstationer har været imponerende, og vi ser frem til næste kamp på tirsdag mod Dølle.