Dato: 17. april 2024
Spillested: Nykøbing FC’s hjemmebane
Resultat: Nykøbing FC 4 - 0 Maribo
Målscorere: Markus Midtgaard, Marvin Fever, Emil Berner (2)

Nykøbing FC leverede en solid præstation tirsdag aften, hvor de vandt over Maribo med en klar 4-0 sejr. Kampen, der blev afviklet på hjemmebane, fremviste Nykøbing FC's effektive spil i alle spillets faser.

Holdet startede stærkt, og allerede efter 9 minutters spil sendte Marvin Fever Markus Midtgaard i dybden, hvorefter Midtgaard sikrede det første mål. Marvin Fever udbyggede føringen kort efter med et velplaceret skud fra lige uden for straffesparksfeltet, hvilket gjorde det til 2-0.

I anden halvleg fortsatte den stabile præstation. Emil Berner blev dobbelt målscorer med hans mål midt i halvlegen og igen tæt på slutfløjtet, hvor Oscar Hansen assistede ham til kampens sidste mål.

Marvins præstation var central for holdets succes, og han blev noteret for sit bidrag i to på hinanden følgende kampe. Vores forsvar viste også styrke ved at neutralisere Maribos forsøg og holde et rent mål.

Efter kampen udtalte træner Runé F Sørensen sig således:

- Vores mål var at gøre det til vores kamp - og det syntes jeg vi lykkedes med - vi var dominerende og spilstyrende i alle 3 faser. Med NFC briller kunne vi nok godt have scoret nogle flere mål.

Næste kamp er hjemme imod Systofte på torsdag kl. 19.00.