Nykøbing FC Kvinde Sjællandsserie mod Terslev G & IF

image
18. juni 2024 kl. 15:37

Den 15. juni 2024 spillede Nykøbing FC Kvinde Sjællandsserie mod Terslev G & IF på Terslev Stadion. Kampen endte 1-1, hvilket sikrede Nykøbing FC en 2. plads i rækken.

Kampen startede intensivt, og allerede i det 6. minut bragte Laura Christoffersen Nykøbing FC foran med et imponerende langskud fra 28 meter, som efterlod Terslevs målmand chanceløs. Desværre blev føringen kortvarig, da Amalie Højlund fra Terslev udlignede blot to minutter senere efter en hurtig kontra, hvor hun lagde bolden i det lange hjørne.

Resten af kampen blev en udfordring for Nykøbing FC, da Terslev trak sig langt tilbage og fokuserede på at forsvare. På trods af flere forsøg på at bryde igennem Terslevs kompakte forsvar lykkedes det ikke Nykøbing FC at få bolden i nettet igen. Terslev var tæt på at stjæle sejren kort før slutfløjt, men en fantastisk redning af Laura Frederiksen forhindrede et nederlag.

Selvom holdet leverede en solid præstation, manglede de den sidste skarphed til at åbne Terslevs forsvar. Laura Christoffersens mål og Laura Frederiksens redning var kampens højdepunkter.

Kvindesjællandsserien går nu på sommerferie efter en vellykket sæson med oprykning fra Serie 1 i efteråret og en flot 2. plads i foråret. Holdet ser nu frem til næste sæson og afventer DBU’s beslutning vedrørende opdelingen af Kvindeserie ØST.