Dato: 20. april 2024
Spillested: Kunsten, Nykøbing FC
Resultat: 2-2
Målscorere: Laura Pedersen (73'), Emma Sofie Riis-Rasmussen (89')

Fredag aften endte i en deling af pointene, da Nykøbing FC's kvinder tog imod B. 1973 fra Herlev på kunsten på hjemmebane. Resultatet blev 2-2 efter en kamp, hvor Nykøbing FC havde fortjent mere baseret på spil og chancer.

Første halvleg domineredes af Nykøbing FC, som skabte flere store chancer, men uden held. Freja Jensen var tættest på at score, da hun ramte overliggeren. Trods overlegenhed i spil og positioner, lykkedes det for Herlev at konvertere to hurtige kontraangreb til mål midtvejs og mod slutningen af halvlegen, hvilket efterlod Nykøbing FC bagud 0-2 ved pausen.

I anden halvleg intensiverede Nykøbing FC deres offensiv. Laura Pedersen reducerede til 1-2 efter en præcis stikning fra Emma Sofie Riis-Rasmussen, og med kun et minut tilbage af den ordinære spilletid sikrede Emma Sofie Riis-Rasmussen selv det ene point, da hun resolut omsatte et indlæg fra venstre flanken ved Laura Pedersen til det afgørende mål.

Forsvarsarbejdet blev styret kompetent af Madeleine Wilhjelm, som vandt mange vigtige dueller og var en central figur i bestræbelserne på at holde Herlev fra yderligere scoringer.

Tilskuerne til kampen så et Nykøbing FC-hold, der dominerede store dele af spillet og viste god moral ved at komme tilbage fra en to-måls underlegenhed, hvilket resulterede i en fortjent uafgjort.