Ingen sejr i sidste runde til NFC's U17 drenge

20. juni 2022 kl. 09:32

U/17 Drenge Divisionen

Nykøbing FC – Roskilde 2-5 (1-4)

Mål: 0-1 (9. min.). 0-2 (19. min.). 0-3 (25. min.). 0-4 (43. min.). 1-4 (44. min.) Carl Sembach Risgaard. 1-5 (74. min.). 2-5 (77. min.) Gustav Sommer.

Det har været op ad bakke for både U/19 og U/17 i flere af de sidste runder, og U/17 sluttede af i aftes med et 2-5-nederlag hjemme mod Roskilde, der slutter på tredjepladsen. Sjællænderne var stærkest  og tog fortjent alle tre point med over Farøbroen efter en første halvleg med et rygstød på 4-1. Roskilde førte 4-0, inden Carl Sembach Risgaard fik reduceret kort før pausesignalet. Det blev 5-1, inden Gustav Sommer reducerede og kort før tid fik Oliver Bringe chancen for at blive sidste målscorer i foråret, men han misbrugte et straffespark. Hos NFC var der plusser til Laurits Jensen, Carl Sembach Risgaard og Mikkel Lundgaard.