NFC's U14 piger sikrer sig førstepladsen

20. juni 2022 kl. 09:35

U/14 Piger Liga 2

HIK – Nykøbing FC 1-2 (1-1)

Mål: 1-0 (9. min.). 1-1 (34. min.) Daniella Damgaard. 1-2 (75. min.) Melika Eggertsen.

Der blev kun spillet 15 minutter i aftes i Hellerup, da NFC sikrede sig førstepladsen med en sejr på 2-1 over rivalerne fra HIK. Forleden blev kampen afbrudt efter lyn og torden ved stillingen 1-1, men det lykkedes NFC at score sejrsmålet efter tre minutter, da Melika Eggertsen sendte bolden ind i kort hjørne efter oplæg fra Johanne Kjær Hansen. HIK kom foran i førnævnte kamp med 1-0, men Daniella Damgaard udlignede efter oplæg fra Indskiftede Ziva Brix Olsen. NFC slog HIK med 3-0 i Nykøbing F., og førstepladsen kom i hus efter seks sejre i træk. Cheftræner Anders Bril tager en pause, og holdet fortsætter i Liga 2 efter sommerferien. Mod HIK var der plusser til Sofia Øster Dalsgaard, Lærke Møller Jakobsen og Alma Piatek, og flere af spillerne er kommet til fra Nakskov.