U/13 Drenge Liga 2

Hvidovre IF – Nykøbing FC 0-1 (0-0)

Mål: 0-1 (31. min.) Nicholas Ludvig.

NFC på jagt efter topholdene

Sejren på 1-0 i Hvidovre giver NFC en god udgangsposition i jagten på en topplacering efter stabile præstationer. Afgørelsen faldt efter pausen, hvor skudforsøg fra Thias Langballe og Magnus Neergaard blev pareret, men riposten fik Nicholas Ludvig dirigeret ind i det tomme mål. Der var store chancer for at øge føringen, men Magnus Neergaard og Benjamin Mollerup Nielsen fik ikke udbytte. Sejren kom dog i hus med en stærk indsats fra William Ahrendt og keeper Frey Lisborg Hansen.

U/19 Drenge Divisionen

HIK – Nykøbing FC 3-1 (1-0)

Mål: 1-0 (5. min.). 2-0 (66. min.). 3-0 (68. min.). 3-1 (81. min.) Nicolas Vesterskov Andersen.

Blev straffet for personlige fejl

Personlige fejl bliver som oftest straffet, og HIK var effektive, når NFC ikke fik organiseret defensiven. Københavnerne scorede efter fem minutter, og efter pausen gik det ikke helt efter NFC-bogen, da HIK slog til yderligere to gange. I slutfasen fik Indskiftede Nicolas Vesterskov Andersen reduceret på langskud, og selv om HIK kort efter blev reduceret til 10 mand, fik NFC ikke pyntet yderligere på resultatet. Spillet var pænt fordelt, men HIK var meget bedre i feltet. Med fem kampe på dagsordenen gælder det først og fremmest for NFC om at hente point og sikre sig en plads i midterfeltet.