U19 Drenge Divisionen sikrede sejr over Roskilde

image
18. juni 2024 kl. 15:58

Nykøbing FC's U19 Drenge Divisionen spillede mod Roskilde på hjemmebane. Kampen endte med en spændende 3-2 sejr til Nykøbing FC.

Første halvleg var meget lige, men Roskilde var skarpest og gik til pause med en 2-1 føring. William Lohse bragte os foran med 1-0 i det 30. minut, men Roskilde svarede hurtigt igen og udlignede og derefter tog føringen.

I anden halvleg dominerede vi de første 30 minutter og skabte adskillige chancer. Tristan Poulsen udlignede til 2-2 i det 60. minut, hvilket gav os fornyet energi. William Lohse sikrede sejren med sit andet mål i kampen i det 78. minut.

William Lohse var kampens helt store profil med sine to mål og en fremragende indsats. Niclas Fodged kontrollerede midtbanen og leverede mange gode afleveringer, som skabte chancer for holdet.

Samlet set leverede holdet en stærk præstation, især i anden halvleg, hvor vi dominerede spillet og viste vores offensive styrke.